Hae Anna&Ellit-sivustolta

Kauneuskirurgia Thaimaassa

Viestiketju osiossa 'Kropan kohentajat' , käynnistäjänä Beaty Center, 30.04.2006.

 1. Beaty Center Vierailija

  “Lennot unelmien shoppailulomalle Aasiaan
  ja esim. uudet rinnat yhteishintaan
  alkaen n. 3.000 eur!”

  Thaimaa on maailman johtavia maita nykyaikaisessa kauneuskirurgiassa.
  Thaimaassa tehdäänkin kauneusleikkauksia moninkertainen määrä verrattuna Eurooppaan.

  Bangkok Beaty Center on erikoistunut opastamaan ja palvelemaan länsimaisia asiakkaita jotka haluavat kohentaa ulkonäköään maailman parhaiden, aasialaisten asiantuntijoiden hoidossa, kuitenkin maksamalla toimenpiteestä vain pienen osan länsimaisesta hintatasosta.

  Toimintamme pääpaino on asiakkaan opastaminen esteettiseen kirurgiaan ja kokonaispalvelut sekä opastukset loman aikana. Kaikki välittämämme toimenpiteet suoritetaan Bangkokissa.

  Käyttämämme kliniikat ja sairaalat ovat korkeatasoisia ja viihtyisiä. Puitteet edustavat alan kansainvälistä huipputasoa ja seuraamme tiiviisti toimialalla tapahtuvaa, jatkuvaa kehitystä.

  Bangkok Beaty Center onkin paikallisten kirurgien sekä hoitohenkilökunnan arvostama, luotettava yhteistyökumppani. Olemme luoneet toimivan ja turvallisen yhteistyökanavan länsimaisen asiakkaan sekä thaimaalaisen kauneuskirurgiaosaamisen välille.

  Vahvuutemme on se että palvelumme on yksilöllistä sekä tarpeesi huomioivaa ja palvelemme Sinua aina kotikielelläsi.

  Tällä hetkellä kielet ovat englanti, ruotsi ja suomi.


  PIENETKIN ESTEETTISET TOIMENPITEET PARANTAVAT ELÄMÄNLAATUA!

  Toimenpiteisiin ei ole suositusikää. Potilaat näissä toimenpiteessä ovat eri ikäisiä miehiä ja naisia. Muotoilutoimenpiteellä voidaan korjata kosmeettisia virheitä, poistaa vanhentumisen merkkejä tai korjata voimakkaan laihduttamisen jälkeen jääneet muutokset kehon eri alueilla.

  Kun alat suunnitella vartalosi muokkaustoimenpidettä, sinun kannattaa ottaa yhteyttä palvelukeskukseemme josta saat lisätietoa kustakin toimenpiteestä. Palveluneuvojamme kartoittaa kanssasi tarpeesi, laskee alustavan kustannusarvion matkoineen, majoituksineen sekä toimenpiteineen. Tässä vaiheessa tiedämme jo n. 90% kokonaiskustannusarviosta.

  Hyväksyttäsi alustavan kokonaisbudjetin, varaamme majoitukset, ajan konsultaatioon toimenpidettä suorittavan kirurgille sekä varsinaisen toimenpideajan.

  Voimme halutessasi varata myös lennot matkatoimistoyhteistyökumppanimme NC Travelin kautta.

  Saapuessasi Bangkokiin, henkilökohtainen palveluneuvojasi on vastassa kentällä ja vie Sinut toivebudjettisi mukaiseen, ennalta yhdessä valitsemaamme hotelliin.

  Saamme asiakkaat kirurgiseen operaation jo halutessasi saapumistasi seuraavana aamuna. Mikäli mielessäsi on ensipäivinä tutustua opastuksellamme Bangkokin lukemattomiin ostosmahdollisuuksiin ja nähtävyyksiin, suunnitellaan suoritettavan toimenpiteen ajankohta Sinun toiveaikataulusi mukaisesti.

  Vastaanottokäynnillä saat henkilökohtaisesti tietoa toimenpiteestä tulkaten aina omalle kielellesi ja olet selvillä miten toimenpide suoritetaan sekä mitä toimenpiteellä aikaansaadaan kohdallasi. Yleensä vastaanottokäynnillä laaditaan lopullinen hoito- ja toimenpidesuunnitelma sekä lyödään lukkoon kustannusarvio toimenpiteestä. Samalla saat loput vastaukset viellä mahdollisesti mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

  YLEISTÄ INFOA

  Esim. euroopasta poiketen rintojen suurentamisessa toimenpideviilto tehdään kainaloihin, josta arpi jää useimmiten parhaiten piiloon. Toimenpiteet pyritään aina tekemään niin ettei niistä ole haittaa imetykselle. Toimenpiteellä saadaan aikaan pysyvää tulosta

  Toimenpiteiden jälkeiset kivut ovat harvinaisia. Esiintyessään ne ovat lieviä, lyhytaikaisia ja helposti lääkittävissä.

  Useimmiten potilas voi poistua kliniikalta jo saman päivän iltana. Vaativammissa toimenpiteissa (kasvot, vatsan alue) potilas viettaa kliniikalla tai sairaalassa muutaman vuorokauden. Kotiutumisen ajankohta määräytyy aina suoritetun toimenpiteen laajuudesta riippuen.

  Toimenpiteen kesto vaihtelee sen mukaisesti, mitä toimenpiteissä tehdään. Yksinkertainen kasvojenkohotus tai rintojen suurentaminen kestää noin 3-4 tuntia.

  Kaikki toimenpiteet ovat yleensä kivuttomia, tehtiinpä ne nukutuksessa tai puudutuksessa.

  Kohotustoimenpiteiden jälkeen kotiutuminen hotelliin tai muuhun jatkotoipumispaikkaan tapahtuu joko samana päivänä tai seuraavana aamuuna. Joidenkin toimenpiteiden jälkeen potilas voi viettää sairaalassa pari vuorokautta.

  Kotiutumisen ajankohta määräytyyn suoritetun toimenpiteen laajuudesta riippuen. Tiedämme hyvin tarkkaan ennakkoon vaadittavat päivät jotka Sinun tulee viettää Thaimaassa toimenpiteen jälkeen. Tämä tieto on olennaista lentoaikatauluja sovittaessa.

  Toimenpiteistä ei yleensä jää näkyviä arpia, koska toimenpiteitä suorittavat plastiikkakirurgit pyrkivät minimoimaan arpijäljet ja sijoittamaan ne piiloon kehon luonnollisiin uurteisiin.

  Toimenpiteissä mahdollisesti esiintyvä turvoitus on erinomaisesta lääkityksestä johtuen hyvin pientä Euroopassa suoritettaviin toimenpiteisiin verrattuna ja mahdolliset mustelmat kehosta häviävät viimeistään kuukauden sisällä.


  HINNASTO

  Lentoliput: esim. Hki-Bkk-Hki alk. 800 eur
  Hotelli: alk. 21 eur/vrk
  Lisätietoja majoitusvaihtoehdoista: www.bangkok.com/hotels/pratunam/

  Hinnat pyydettäessä:
  Rintojen suurennus tai pienennys
  Nenän muotoilu
  Kasvojen muotoilu ja kohotus
  Huulien muotoilu
  Ylä- ja alaluomien leikkaukset
  Käsivarsien muotoilu
  Vatsan muotoilu
  Rasvaimut
  Penikset kasvattaminen ja paksuntaminen
  Hiuslisäkkeet
  Hampaiden hoito:
  Hampaiden valkaisu
  Hampaiden valkaisu laserilla

  Bangkok Beaty Centerin henkilökohtainen palveluneuvojasi; asiakas- ja sairaalatrafiikit, ajanvaraukset, hotellivaraus, kentältä nouto- ja vienti, opastukset Bangkokissa ja tulkkaukset

  Hinnat eivät sisällä taksimatkoja Bangkokissa, yleensä hinnat n. 80snt - 2 eur/väli. Don Muang (lentoasema)-keskusta n. 3-10 eur riippuen liikenneruuhkista ja vuorokauden ajasta.

  MAKSUEHDOT

  Varausmaksu 10% suoritetaan lähetettyä laskua vastaan sopimusta tehdessä
  Loppumaksu 90% suoritetaan toimenpidehetkellä


  YHTEYSTIEDOT

  BANGKOK BEATY CENTER
  Pecthaburi 15
  Phayathai Ratjatavee
  Bangkok
  Tel. +66 11762988
  Email: beatycenter@yahoo.com   
 2. Pikaisesti... Vierailija

  luettuani eo. mainoksen, kiinnitin huomion väitteeseen, ettei Euroopassa silikonien laiton yhteydessä viilto tulisi kainaloon. Minulla ainakin arpi (jota ei juurikaan näy) on kainalossa, ja operaatio tehtiin Suomessa vuosia sitten.
  Lopputulos on muutenkin kaikinpuolin onnistunut. Leikkauksen jälkeisen yön vietin sairaalassa, ja kivut pysyivät kurissa lääkkeillä.
  Muuten en ota väitteisiin kantaa. Kyllä tuollapäin maailmaa varmasti nuo hommat osataan, ja hinnat ovat edulliset.
   
 3. Babo Vierailija

  Olen lukenut ja kuullut että Argentiinassa edellä mainitut leikkaukset ovat todella edullisia ja mikä parasta: paikanpäällä on henk.koht. avustaja joka sis. paketin hintaan! Hotelli majoitus valinnan ja hinnan mukaan 3:n, 4:n tai 5:n tähden luokkaa, mutta AINA henk.koht. palvelulla (autonkuljettaja ja avustaja hakee hotellista asiakkaan leikkaukseen tasokkaalla autolla, ja kun on aika ""kotiutua"" asiakas viedään taasen avustajan avustamana takaisin hotelliin). Sama toistuu tarkistuskäynneille sairaalaan joten asiakas on huolenpidon alla alusta loppuun. Amerikkalaiset tuntuvat suosivan Argentiinaa jopa Brasislian edellä (näin just dokumentin digitv:ssä puolisen v. sitten), mut kukaan ei maininnu sanallakaan Thaimaasta....taitaa olla uusi yrittäjä näillä markkinoilla...? Argentiinalainen se Elisabeth Taylorinkin lekuri on, ne tunnetaankin nimenomaan erinomaisen laadukkaasta, mutta kuitenkin edullisesta kauneuskirurgiastaan!
   
 4. Vieras Vierailija

  Hivenen mietityttä klinikoiden hygienia. Millaisia ovat täkäläiset sairaalabakteerit? Niistähän ei puhuta, ainakaan mainonnan yhteydessä.
   
 5. mio Vierailija

  Kerro pliis kuka sut leikkasi? Oliko toipuminen vaikeaa? Saitko valita itse arven paikan vai onko se kirurgin suosima tapa? On kuulemma paljon vaikeampi tehdä kuin rinnan alta.
  Ja siinä on isompi tulehdusriski. Onko sulla rintalihaksen päällä?
   
 6. Pik... Vierailija

  Kysyit, mio, kuka minut leikkasi. En tiedä, voiko täällä nimiä mainita, mutta sen kerron, että operaatio tehtiin Turussa.
  Ko. kirurgi ilmeisesti käyttää yleensäkin tuota tapaa, että arpi tulee kainaloon. Minulla implantti on lihaksen alla. Oma rinta oli niin olematon, että lihaksen päällä olisi näyttänyt pahalta. Toipuminen vei tietysti aikansa. Särkylääkkeitä käytin joitakin päiviä (en muista tarkkaan, en viikkoa kauempaa). Selällään nukkuminen (muutaman viikon ajan) oli hankalin juttu, koska olen tottunut nukkumaan kyljelläni. Hyvältä rinnat näyttivät heti (turvotuksen vuoksi olivat ensin pinkeät, kuin imetysaikaan).
  Mitään mustelmia ei tullut mihinkään.
  Tietenkin on syytä harkita huolella ennen kuin tuollaiseen ryhtyy. Leikkauksessahan on aina riskinsä. Minulla kaikki meni hyvin, ja olen edelleen hyvin tyytyväinen lopputulokseen.
   
 7. Rosa Vierailija

  Varmaan yhta hyva sairaala ja kirurgit kuin Suomessa tai Virossakin kunhan oppivat tavaamaan BEAUTY. Luulen etta kirurgit ovat USA:ssa koulutettuja.
   

Jaa tämä sivu