Hae Anna&Ellit-sivustolta

puerto rico

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä matkaaja, 02.01.2006.

  1. matkaaja Vierailija


    lähdetään 18.1 sinne :) mitä kannattaa ottaa huomioon sinne lähtiessä? mitä suosittelette paikasta nähtäväksi?
     
  2. ... Vierailija

    Puerto Rico on pieni paikka, siellä ei kauheasti ole nähtävyyksiä. Me kyllä pidimme kovasti paikasta, ja busseilla ja takseilla on edullista kulkea vaikkapa Las Palmasiin tai Playa del Inglesiin, jonka kupeessa ovat eläinpuisto Palmitos Park sekä suuri vesipuisto Aguasur. Näistä ei ole omakohtaista kokemusta.

    Suosittelen kävelemään näköalareitin Playa del Amadoresin rannalle! Reitti lähtee Puerto Ricon rannan oikealta puolelta, ja maisemat ovat ihanat! Rannalta lähtee monenmoista retkeä, delfiininetsintää, syvänmerenkalastusta, sekä lauttoja tiistaisin ja perjantaisin pidettäville markkinoille, Arguineguinissa ja Moganissa. Jos hotellinne sijaitsee alhaalla, kannattaa suunnata rinnettä ylös niin että näkee koko Puerto Ricon laakson ja meren, pimeällä hotellien valot näyttävät ihanalta! Rappusia sitten piisaa, jos on kovin lämmin päivä, kannattaa ottaa matkanteko ihan rauhallisesti ainakin ylöspäin suunnatessa. =o) Eli hyvät ja mukavat sandaalit mukaan!

    Ravintoloista suosittelen San Miguelia joka sijaitsee ostarin alemmassa kerroksessa. Jonoa on iltaisin, mutta ruoka oli hyvää ja kohtuuhintaista, me kävimme siellä useampana iltana. El Torossa oli myöskin hyvä ruoka, on ostarilla yläkerrassa.

    Lomaosakemyyjiä piisaa, saattavat sanoa että saatte sitä ja tätä kun lähdette katsomaan paikkaa. Aikaa saattaa kuitenkin tuhrautua monta tuntia. Ostarilla on iltaisin todella paljon kello- ja aurinkolasimyyjiä, meitä ainakin ärsytti kun joka puolelta tuputettiin ""rolexeja"".

    Hintataso on Suomen luokkaa. Ravintolassa söimme n. 20-30 eurolla, jälkkärit mukaanlukien. Useimmiten lähempänä 20e kahdelta, riippuu tietysti mitä syö.

    Me ei tehty juurikaan retkiä joten niitä en osaa suositella.
    Tässä oli nyt jonkinmoista tietoa, toivottavasti jotain hyödyllistä. =o)
     
  3. matkaaja Vierailija

  4. perho Vierailija

    iglesin aqua sur on käyty ja hyväksi havaittu. Toisaalta koko perheen on tällöin nautittava ""vesileikeistä"".
     
  5. MiKi Vierailija

    Aika ränsistynyt paikka oli meidän mielestämme ko. vesipuisto, puerton puisto uudempi ja siistimpi vaikka pienempi onkin... ja lapset nauttii samalla tavalla.
    Vaikka kyllä hauskaa oli isommassakin puistossa ja vatsasta otti..:) Ilma oli meillä puolipilvinen ja heti aurinkon mentyä pilveen tuuli kylmetti mukavasti..:(
     
  6. rico Vierailija

    Muistatko mikä oli sisäänpääsymaksu PR:n vesipuistoon? Kahden päivän päästä reissuun...
     
  7. MiKi Vierailija

    Olikohan 20€ aikuinen ja 14€ lapsi, kuitenkin samaa luokkaa kuin isommassakin puistossa... aurinko saa kyllä paistaa sitten pilvettömältä taivaalta jotta siellä kunnolla nauttii, muuten voi tulla kylmä. Isommassa puistossa aurinkotuolitkin sitten maksoi 3€/kpl eli kivasti ne osaa rahastaa..:)
     
  8. MiKi Vierailija

    Jotku lämpöset tossukat ainakin illaksi ja aamuksi... meillä kyllä ei tarvinut palella vaikka moni niin kirjoittaakin, että illat ovat tosi kylmiä, ricossa ainakin meidän ollessa pimeän tultua hieman tuuli ja sen jälkeen tuuli lakkas, pilvetön tähtitaivas ja lämpöä aika pitkäänkin melkein 20 astetta joten ei tarvinut palella!
    kunnon kengät/sandaalit on paikallaan jos meinaa ostosreissuilla kävellä... me ainakin käveltiin 2 viikon aikana tosi paljon, välillä meinas ottaa reisien päälle!
     
  9. Heini Vierailija

    Todella ikävä paikka, ei koskaan enää Puerton Ricoon, tylsempää paikkaa saa hakea. Siellä ei ole siis mitään.
     
  10. ... Vierailija

    Jos kaipaa kauheasti toimintaa niin ei kannatakkaan mennä Puerto Ricoon! Me tykättiin ihan hirveästi paikasta just sen takia että se on pieni lomakohde. Ei tehty mitään retkiä, oltiin vaan ja nautittiin, ja mentäis kyllä toisenkin kerran! Makuasioista ei voi kiistellä.
     
  11. MiKi Vierailija

    Menomestojahan puertosta ei meinaa löytyä ja inglesiin tai las palmasiin pitää suunnistaa... mutta puerto mielestäni kuitenkin huomattavasti siistimpi/rauhallisempi paikka kuin ingles/las palmas!
     
  12. uula Vierailija

    Joo! Edellinen on hyvä! Myöskin hyvä lenkki: Lähdet alhaalta, ylös Ostari Europaan ! Sieltä alas Amadoresin rannalle. Edelleen ylös, jatkaen Puerto- Ricoon ! Maisemat on todella upeat.:
    Jos alkaa janottaan , välillä on yksi Hotellin Baari Kävelykadun varrella !
    Siitä ei oo Puerton rantaan kuin 400 metriä !

    Tässäpä Matkaajalle muutamia ajatuksia .

    Tv: Uula From Oulu !
     

Jaa tämä sivu