toscakakun kuorrute

Viestiketju osiossa 'Keittiössä' , käynnistäjänä sarlot, 19.10.2006.

  1. sarlot

    liittynyt:
    04.10.2006
    Viestejä:
    1 603
    Saadut tykkäykset:
    0
    Huomenta, ajattelin leipoa toscakakkua ja nyt kysyisinkin oletteko korvanneet mantelilastuja pähkinä rouheella. Itse en niin välittäisi mantelista ja minulla on sellainen mielikuva, että olisin joskus syönyt ko.kakkua muullakin kuorutteella, kun manteli.
     
  2. eevuska Foodie-lady Espoosta

    liittynyt:
    27.06.2006
    Viestejä:
    1 009
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen tehnyt kuorrutuksen sekä pähkinärouheella että isoilla kauralastuilla. Hyvin onnistui :)
     
  3. sarlot

    liittynyt:
    04.10.2006
    Viestejä:
    1 603
    Saadut tykkäykset:
    0
    Taidan tehdä pähkinä rouheella. Pitääkin tehdä sitä pellillinen, niin saa pakasteeseen osan.
     
  4. täti54 Vierailija

    Toscakakun perinteisen mantelikuorrutuksen voi mukaella käyttämällä mantelin sijasta kookoshiutaleita. Oikein maukas juttu !
     
  5. Leipuri Vierailija

    Ei se enää ole toscakakku jos laitetaan esim. kokosta. Se on silloin kokoskakku. Muuten saattaa olla kyllä hyvää, mutta nimi on eri.
     

Jaa tämä sivu